Το Γραφείο & Curriculum Vitae

Το δικηγορικό γραφείο έχει έδρα τον Πύργο Ηλείας, στην Οδό Λετρίνων 19. Αναφέρεται σε νομικές υποθέσεις που προκύπτουν κυρίως στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, καλύπτοντας την τοπική αρμοδιότητα του Εφετείου Πατρών, με έμφαση στο Πρωτοδικείο Ηλείας, και δυνατότητα παρακολούθησης των νομικών υποθέσεων μέχρι τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας. 


Ο Γεώργιος Τσουκαλάς είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.

Είναι επίσης Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής.

Έχει πτυχίο νομικής από την Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές (Legum Magister – LL.M.) στο δημόσιο διεθνές δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Nottingham (Μεγάλη Βρετανία), και (Diplôme d’études spécialisées – D.E.S.) στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο στο Καθολικό Πανεπιστήμιο του Louvain (Βέλγιο). Κατέχει πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης στην τραπεζική & στα διεθνή χρηματοοικονομικά (banking and international finance) από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατά το έτος 2009-2010 υπήρξε δόκιμος ερευνητής του Ινστιτούτου Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών. Είναι εγγεγραμμένος δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας. Έχει εκλεγεί δύο φορές μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας (2011-2014, 2014-2017).